Alles van Reusel - De Mierden
Bekijk de agenda
< november 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
44
 
 
 
 
1
2
3
45
4
5
6
7
8
9
10
46
11
12
13
14
15
16
17
47
18
19
20
21
22
23
24
48
25
26
27
28
29
30
 

Thema-avond Jonge mantelzorgers in Bibliotheek Reusel

Thema-avond Jonge mantelzorgers in Bibliotheek Reusel
Reusel Geplaatst 26 oktober 2019

In het kader van de Dag van de Mantelzorg organiseren Wél Welzijn de Kempen, Gemeente Reusel-De Mierden en Bibliotheek De Kempen de interactieve thema-avond Jonge Mantelzorgers op donderdagavond 14 november in Bibliotheek Reusel.

Tijdens deze avond wordt in beeld en woord informatie gegeven over jonge mantelzorgers en wordt een ervaringsverhaal gedeeld. Ook is er aandacht voor het herkennen en ondersteunen van jonge mantelzorgers. Aansluitend is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.

Jonge mantelzorgers
Jonge mantelzorgers groeien op met de zorg voor een naaste. Vaak is dit in deze situaties vanzelfsprekend, soms hebben deze jongeren tot 24 jaar hierin ook geen keuze. Misschien heeft iemand een broertje met autisme, een zus met een lichamelijke beperking of een moeder met een depressie. Het kan zijn dat de jongere daadwerkelijk zorg verleent, wat de mantelzorger in sommige gevallen zelfs aan huis kan binden. Maar dit hoeft zeker niet zo te zijn. De nadruk ligt niet altijd op het verlenen van de zorg. Jonge mantelzorgers maken zich zorgen om hun naaste, maar komen soms ook zelf aandacht en zorg te kort.

Reserveren
Iedereen die direct of indirect te maken heeft met (jonge) mantelzorg of geïnteresseerd is in dit onderwerp is van harte welkom.
De avond vindt plaats op donderdag 14 november van 19:30 tot 21.30 uur in Bibliotheek Reusel. De toegang is gratis. Wees verzekerd van een plek en reserveer een gratis ticket via de agenda van www.bibliotheekdekempen.nl.

 

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Sanidrome van de Ven Badkamers Knegsel
Yoga docent - Ankie Pluim - Bergeijk, Luyksgestel
Flow Sleeping Bladel
Profile Bito De Fietsspecialist Bladel
SBP Outdoor en De Negende Zaeligheyt in Bergeijk Witrijt
Japans Chinees Restaurant Nagoya Bladel