Alles van Reusel - De Mierden
Bekijk de agenda
< november 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
44
 
 
 
 
1
2
3
45
4
5
6
7
8
9
10
46
11
12
13
14
15
16
17
47
18
19
20
21
22
23
24
48
25
26
27
28
29
30
 

KennisMaker Ankie Lepelaars: Hoogsensitiviteit en Muziek

KennisMaker Ankie Lepelaars: Hoogsensitiviteit en Muziek
Reusel Geplaatst 5 oktober 2019

Kennismaker Ankie Lepelaars vertelt over de positieve invloed van muziek bij hoogsensitieve personen. Op dinsdagavond 22 oktober in Bibliotheek Reusel.

Hoogsensitiviteit en muziek
Muziek heeft een enorme invloed op de mens. Het kan je ontroeren, vrolijk maken, verdrietig maken, kippenvel geven, tot rust brengen of juist in beweging zetten. Ook beïnvloedt muziek de hersenen dusdanig dat er stoffen worden aangemaakt die voor genezing en ontspanning kunnen zorgen. Dat is nu net wat hoogsensitieve personen vaak zo nodig hebben en kan ondersteunen.
Deze avond vertelt energetisch therapeut en muziekdocent Ankie Lepelaars wat hoogsensitiviteit precies inhoudt en wat er in de hersenen en het lichaam gebeurt bij het luisteren en maken van muziek.

Ankie Lepelaars
Ankie Lepelaars is werkzaam als muziekdocent aan de basisscholen in Gemeente Reusel-de Mierden en als combinatiefunctionaris cultuur van die gemeente. Daarnaast dirigeert ze koren en speelt ze in de band Wilton.
Zelf wist ze haar hoogsensitiviteit als kracht te gebruiken en in iets positiefs om te zetten. In haar praktijk wil ze anderen helpen er mee om te gaan, het om te leren zetten in iets positiefs en om het een meerwaarde te laten zijn voor jezelf en je omgeving.

KennisMakers
Deze lezing is onderdeel van KennisMakers. Heb jij ook een jarenlange passie of specifieke kennis op een bepaald gebied wat je graag wilt delen met anderen? Word dan KennisMaker in de Bibliotheek. Meld je aan via kennismakers@bibliotheekdekempen.nl

Reserveren
Iedereen is welkom op dinsdagavond 22 oktober van 19.30 tot 21.00 uur in Bibliotheek Reusel. De toegang is gratis, reserveer via de agenda van www.bibliotheekdekempen.nl.

 

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Reijnders & Partners Bladel
De Leest tegels en tegelwerken Bladel
Bij De Neut Westerhoven Bergeijk
Knegtmans Advocaten & Mediators Bladel
Flow Sleeping Bladel