Alles van Reusel - De Mierden
Bekijk de agenda
< juli 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
1
2
3
4
5
6
7
28
8
9
10
11
12
13
14
29
15
16
17
18
19
20
21
30
22
23
24
25
26
27
28
31
29
30
31
 
 
 
 

Populaire ATB-cross start voor 6e keer in Hapert

Populaire ATB-cross start voor 6e keer in Hapert
Hapert Geplaatst 29 maart 2019

Snelle Wiel - Bestronics is op 7 april voor de zesde opeenvolgende keer organisator van de openingswedstrijd van de populaire Belgisch-Nederlandse mountainbikewedstrijdserie ATB Cross.

Al jaren kan de wedstrijd in Hapert rekenen op een groot deelnemersaantal. Uiteraard staan de renners na een lange winter te trappelen om met elkaar de strijd aan te gaan, maar ook het afwisselende en uitdagende parcours en de professionele uitstraling van de organisatie lokt veel deelnemers naar Hapert.
De wedstrijd zal in zes verschillende niveau race klassen rond wielerparcours De Lemelvelden worden gehouden. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van het wielerparcours van Snelle Wiel - Bestronics en de bossen aan de overkant van het sportpark. Een combinatie van zeer technische passages en mooie singletracks in de bossen zorgt voor een uitdagend parcours.

Iedereen vanaf 16 jaar met een mountainbike en een helm, kan aan de ATB Cross wedstrijd serie deelnemen, mits men een stuurbord aanvraagt via de ATB Cross website (www.atbcross.com). Hiervan zijn er elk jaar 800 beschikbaar en deze zijn inmiddels bijna uitverkocht. Entree voor de wedstrijden is gratis.

Er zullen tijdelijke enkele verkeersmaatregelen getroffen worden. De Burgemeester van Woenseldreef zal op zondag tussen 8.00 uur en 14.00 uur afgesloten zijn voor autoverkeer. Sportpark de Lemelvelden is wel gewoon bereikbaar vanuit Hapert. Er wordt een omleidingsroute ingesteld via Lemel - Loonseweg - Landrop - Hooge Poort.
Zie ook: www.hetsnellewiel.nl/activiteiten/atb-cross

 

 

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Japans Chinees Restaurant Nagoya Bladel
Profile Bito De Fietsspecialist Bladel
Flow Sleeping Bladel
Frans Soetens Woninginrichting Vessem
Kappers: Interline Haarmode Bladel
Teurlings-De  Mulder Diervoeders en Tuinartikelen Casteren