Alles van Reusel - De Mierden
Bekijk de agenda
< juli 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
1
2
3
4
5
6
7
28
8
9
10
11
12
13
14
29
15
16
17
18
19
20
21
30
22
23
24
25
26
27
28
31
29
30
31
 
 
 
 

JUMBO verkoopt op de Markt aan JAN LINDERS

JUMBO verkoopt op de Markt aan JAN LINDERS
Reusel Geplaatst 21 november 2018

Jumbo verkoopt drie winkels aan Jan Linders. Het betreft de Jumbo winkel aan De Boekt in Veghel, de Jumbo winkel aan de Markt in Reusel en de EMTÉ winkel aan de Ardèchelaan in Eindhoven.

De overdracht van de winkels aan Jan Linders Supermarkten betreft de gehele winkelexploitatie, waar medewerkers een belangrijk onderdeel van zijn. Het afstoten van deze winkels is een gevolg van een eerder besluit van de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

De ACM gaf eind juni goedkeuring aan de verkoop van alle aandelen van EMTÉ Holding B.V. en haar dochterondernemingen EMTÉ Supermarkten B.V., EMTÉ Franchise B.V. en EMTÉ Vleescentrale B.V. door Sligro Food Group aan het consortium van Jumbo en Coop. De ACM heeft toen bepaald dat door de verdeling van de Emté winkels de concentratie van Jumbo winkels in de betreffende marktgebieden te hoog zou kunnen worden. Als reactie daarop heeft Jumbo besloten deze drie winkels als zogeheten ‘remedie' aan te bieden. De ACM is onder die voorwaarde akkoord gegaan met de overname door Jumbo. Jumbo heeft inmiddels met Jan Linders overeenstemming bereikt over de verkoop van de drie voormelde supermarktlocaties aan Jan Linders. De ACM heeft haar goedkeuring daaraan verleend.

Het supermarktbedrijf uit Veghel is blij dat het in Jan Linders een ander familiebedrijf heeft gevonden dat het succes van deze drie winkels met energie voort wil zetten.

 

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Japans Chinees Restaurant Nagoya Bladel
Restaurant Woest Westerhoven
Allesvan Hooge en Lage Mierde, Hulsel en Reusel voor verenigingen
Teurlings-De  Mulder Diervoeders en Tuinartikelen Casteren
SBP Outdoor Bergeijk Witrijt
Frans Soetens Woninginrichting Vessem